Meld je snel aan!

Wat leuk dat je je bij Cultuur-Inclusief wilt aanmelden. Met onze waardebonnen kun je volop genieten van voorstellingen, concerten, musea en nog veel meer. Voor maar 10% van de normale toegangsprijs! Je kunt je bij ons aanmelden als je een laag inkomen hebt (ongeveer €1.600,- in je eentje of €2.000,- samen met je partner). Je hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen.

Hoe kun je je aanmelden?
Voor het aanmelden heb je een aanmeldcode nodig. Deze wordt afgegeven door een selecteur. Deze selecteurs zijn medewerkers van onder andere WIJeindhoven, LiNCK, Stichting Ik Wil, Humanitas, Werkplaats Financiën, Stichting Solidair en Sociale raadslieden.
De balie van de bibliotheek kan je ook helpen bij het inschrijven en je een aanmeldcode verstrekken.

Rechtstreeks aanmelden kan als je gebruik maakt van de ‘Meedoen bijdrage’ van de gemeente of als je bekend bent bij Stichting Leergeld, de Kledingbank, de Voedselbank, Quiet of tientjes lid bent van de bibliotheek. (Let op! Wij controleren dit!)

In Onze Spelregels kun je nog meer informatie vinden over wat Cultuur-Inclusief inhoudt en hoe het werkt. Heb je vragen? Hulp nodig bij je aanmelding? Of voldoe je niet aan de voorwaarden hierboven, maar denk je toch in aanmerking te komen? Stuur dan een mail naar info@cultuur-inclusief.nl.

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging, waarna je je waardebonnen kunt bestellen.

AANMELDFORMULIER

    AANMELDEN MET CODE VAN EEN SELECTEUR:
    RECHTSTREEKS AANMELDEN:
    Kies een van de onderstaande maatschappelijke organisaties waar je bij bekend bent. (Let op, wij controleren dit!) 'Meedoen bijdrage' gemeente Eindhoven'Tienstjeslid' Bibliotheek EindhovenVoedselbank EindhovenKledingbank EindhovenStichting LeergeldQuietIk meld me aan met een code van een selecteur die ik hierboven heb ingevuld.

    Door onderstaand vakje aan te vinken ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens volgens onze Privacy Verklaring.