Dit zijn onze ambassadeurs

Naast de culturele instellingen dragen ook onze ambassadeurs Cultuur-Inclusief een warm hart toe. Zij helpen met hun enthousiasme en netwerk onze missie uit te dragen en zo als stichting nog bekender te worden.

Print

“Cultuur moet niet elitair zijn, het is belangrijk dat iedereen – die dat wil – er toegang toe heeft. Voor een aantal mensen is een kaartje voor een voorstelling of een museum nog een te groot bedrag omdat ze moeten rondkomen van een minimum. Ondanks de ondersteuning door de overheid. Cultuur-Inclusief lost dit op een hele mooie en creatieve manier op. Goed over nagedacht en praktisch in de uitvoering.”

Eric van Schagen, CEO Simac en voorzitter VNO-NCW Brabant

Print

“Het streven van Cultuur-Inclusief ondersteunen de bibliotheek – en ik persoonlijk, volledig: cultuur bereikbaar maken voor alle Eindhovenaren. Een fijne stad om in te wonen, is een solidaire stad
waarin je – ongeacht je portemonnee – moet kunnen profiteren en
genieten van voorzieningen.”

Albert Kivits, bestuurder Bibliotheek Eindhoven

Jos van der Hulst_CI-01

“Als Eindhovenaar en eigenaar van een sociaal (familie)bedrijf vind ik het belangrijk om open te staan en te blijven kijken naar ieder mens om ons heen. Niet alles is vanzelfsprekend voor iedereen! Cultuur- Inclusief reikt een prachtige oplossing aan naar liefhebbers van cultuur voor wie een kaartje een te groot bedrag is”.

Jos van der Hulst, Algemeen directeur De Klerk