Culturele instellingen

Jullie cultuuraanbod voor álle Eindhovenaren

Vele mensen weten op bewonderenswaardige wijze met weinig geld om te gaan. Maar ze moeten dan wel bezuinigen op de aangename zaken in het leven. Even alles vergeten bij een cabaretvoorstelling, een musical of optreden van een rockgroep is er niet meer bij. Maak als culturele instelling een verschil. Sluit je bij ons aan en zorg ervoor dat je cultuuraanbod inclusiever wordt. Het kost je helemaal niets. We vragen je alleen actief met ons mee te doen en bezoekers op je website of aan de balie te vragen enkele euro’s bij te dragen.

Pilot

Het Parktheater doet graag mee aan onze pilot, ze staat volledig achter onze doelstelling. We doen deze kleine pilot, met 5 waardebonnen, om te controleren of onze bedachte werkwijze goed functioneert. In maart 2020 gaan we groter van start en geven de eerste 100 waardebonnen uit.

Aansluiten met jouw culturele aanbod?

Natuurlijk zijn ook andere culturele instellingen en organisaties van harte welkom. Wil je een zo breed mogelijk publiek bereiken? En ontdekken hoe eenvoudig het is om jouw culturele aanbod beschikbaar te maken voor álle Eindhovenaren? Neem dan contact op met Hans Raaijmakers en stuur een e-mail naar hans@cultuur-inclusief.nl.