Jullie cultuuraanbod voor álle Eindhovenaren

Vele mensen weten op bewonderenswaardige wijze met weinig geld om te gaan. Maar ze moeten dan wel bezuinigen op de aangename zaken in het leven. Even alles vergeten bij een cabaretvoorstelling, een musical of optreden van een rockgroep is er niet meer bij. Maak als culturele instelling een verschil. Sluit je bij ons aan en zorg ervoor dat je cultuuraanbod inclusiever wordt. Het kost je helemaal niets. We vragen je alleen actief met ons mee te doen en bezoekers op je website of aan de balie te vragen enkele euro’s bij te dragen.

Pilot

Het Parktheater deed als partner graag mee aan een kleine pilot. Ze staat volledig achter onze doelstelling. We zijn, eind 2019, deze pilot met 5 waardebonnen gestart om te controleren of onze bedachte werkwijze goed functioneert. We zijn nu al zo ver, dat veel meer cultuurliefhebbers van een waardebon kunnen genieten.

Aansluiten met jouw culturele aanbod?

Natuurlijk zijn ook andere culturele instellingen en organisaties van harte welkom. Wil je een zo breed mogelijk publiek bereiken? En ontdekken hoe eenvoudig het is om partner te worden van Cultuur-Inclusief? Neem dan contact op met Hans Raaijmakers en stuur een e-mail naar hans@cultuur-inclusief.nl.