Ga mee naar DDW voor maar € 2,00

Geen geld voor DDW?
Design is voor iedereen!

Eindhoven heeft een enorm breed cultuuraanbod. Alleen … niet iedereen kan daarvan genieten, simpelweg omdat het er niet aan zit. Dat kan niet en dat mag niet, vinden wij van Cultuur-Inclusief. Want cultuur is voor iedereen! 

Heb je een laag inkomen (€ 1.400 in je eentje, € 1.800 met je partner)? Krijg je een ‘meedoenbijdrage’ van de gemeente? Ben je tientjeslid van de bibliotheek, aangemeld bij de Voedselbank of member van Quiet? In dat geval kun je voor maar € 2,00 een polsbandje aanvragen, dat je toegang geeft tot vrijwel alle DDW-activiteiten. En je rijdt gratis mee met een van die leuke DDW-taxi’s. Wees er snel bij, want we hebben maar 500 bandjes te vergeven en op is op! (De inschrijving loopt tot 5 oktober)

Bijna voor niets … dus meld je snel aan!

 1. Lees de spelregels onderaan deze pagina goed door.
 2. Vul het onderstaand formulier hieronder in als je tot onze doelgroep behoort en meld je aan. (Je kunt maximaal twee polsbandjes per adres bestellen).
 3. Je ontvangt een bevestigingsmail en komt op onze wachtlijst. 
 4. Let op! Voor studenten is een andere regeling. (Kunnen dus niet meedoen met onze aanbieding).

Aanmeldformulier

  Bevestig dat je een laag inkomen hebt: Aantal bandjes (Een bandje kost €2,00 en je kunt maximaal 2 per adres bestellen).

  Door onderstaand vakje aan te vinken ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens volgens onze Privacy Verklaring.

  Spelregels

  • Als je het formulier hebt verzonden ontvang je een bericht dat je op onze wachtlijst staat.
  • Uiterlijk 6 oktober ontvang je een bericht of je in aanmerking komt. Je ontvangt dan een aanmeldcode met het verzoek om € 2,00 per aangevraagd bandje te betalen aan Cultuur-Inclusief. 
  • Als het geld overgemaakt is (uiterlijk 12 oktober), ontvang je uiterlijk 18 oktober een afhaalcode per mail van DDW.
  • Met deze digitale afhaalcode kun je online een ticket in de shop van DDW bestellen. Het e-ticket wissel je daarna om op een van de DDW omwissellokaties. Kijk voor meer informatie op ddw.nl/tickets
  • Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.
  • Let op: Voor studenten is er een andere regeling (kunnen hier dus niet meedoen).
  • Voor meer info wat er te doen is kijk op ddw.nl