Van droom...

In april 2018 deelden bewoners van Eindhoven op de Droom Dag in het Parktheater hun dromen met de gemeenteraad en een aantal ondernemers uit het Gilde Plus netwerk. Ter inspiratie en verbinding. Grootse dromen, maar ook kleine, zoals die van Karolien. “Hoe mooi zou het zijn, als mensen met een kleine beurs óók naar het theater kunnen.” Haar bescheiden wens werd direct geadopteerd door een raadslid en een ondernemer. Anderen volgden en sloten zich bij hen aan om de droom van Karolien – en die van heel veel andere cultuurliefhebbers – waar te maken. Ziehier het ontstaan van Cultuur-Inclusief.

... naar werkelijkheid

Ondersteund door het Parktheater en met een bescheiden startsubsidie van de gemeente, ging Stichting Cultuur-Inclusief in 2019 van start. We verkochten de eerste waardebonnen waarmee mensen naar een voorstelling van eigen keuze konden.
Andere organisaties haakten aan en inmiddels doet bijna het hele culturele veld in Eindhoven mee. Dankzij hen en de steun van tal van donateurs hebben we al vele waardebonnen verkocht!

Doneren?

Gun jij een ander ook een leuk uitje? Doneer dan rechtstreeks op NL48INGB0006346351 op naam van Stichting Cultuur Inclusief of maak een donatie via onderstaande button. 

Alle donaties, groot of klein, worden volledig benut om mensen met een kleine portemonnee ook te laten genieten van kunst en cultuur.

Alvast bedankt namens al onze deelnemers!