Hier kun je met de waardebonnen naartoe:

Parktheater
“We zijn een theater voor iedereen en grijpen graag elke kans aan om mensen te raken met cultuur en creativiteit. Cultuur-Inclusief geeft ons de kans op een open en eerlijke manier met een ander deel van onze samenleving in contact te komen.”
Naar de agenda
Het Muziekgebouw
“Meer dan ooit is er in de samenleving behoefte aan sociale cohesie en verbinding. Het Muziekgebouw streeft er daarom expliciet naar om alle bewoners van Eindhoven te bereiken en een kans te geven van livemuziek te kunnen genieten. De samenwerking met Cultuur-Inclusief maakt het mogelijk om er dóór onze bezoekers vóór onze bezoekers te kunnen zijn.”
Naar de agenda
Dynamo
“Wij zetten sinds jaar en dag cultuur in om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke vraagstukken in de stad. Cultuur zet jongeren in beweging en wij bieden een plek waar zij hun cultuur tot uiting kunnen laten komen. We zien elke dag dat cultuur inspireert, leerervaringen biedt en ervoor zorgt dat de jeugd gaat participeren. Samen maken wij de stad!”
Naar de agenda
van Abbe Museum
“Met onze tentoonstellingen en activiteiten willen we zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met kunst én hun eigen verbeeldingskracht. Verbeeldingskracht die je kunt gebruiken om je eigen leven vorm te geven. Door een partnerschap met Cultuur-Inclusief hopen we nog meer mensen te bereiken.”
Naar de agenda
De Bibliotheek Eindhoven
“De Bibliotheek Eindhoven draagt bij aan het vergroten van de zelfredzaamheid van iedere Eindhovenaar. Vanuit die positie leggen wij als partner van Cultuur-Inclusief graag de verbinding met de Eindhovenaren die niet of nauwelijks in aanraking komen met kunst en cultuur en proberen we hen te verleiden tot deelname.”
Naar de agenda
Effenaar
“Effenaar wil elke bewoner van Eindhoven en haar omgeving in al haar kleuren binnenhalen én bezielen met muziek. We zijn een open huis waar muziek centraal staat en waar diversiteit wordt omarmd. Live muziek is van en voor iedereen!”
Naar de agenda
Prehistorisch Dorp
“We willen dat het preHistorisch Dorp toegankelijk is voor iedereen, en in het bijzonder voor mensen voor wie cultuurbezoek doorgaans geen vanzelfsprekendheid is. We hoefden dus geen moment te twijfelen voor onze deelname aan Cultuur-Inclusief. Samen zorgen we er graag voor dat liefhebbers van cultuur uit Eindhoven de mogelijkheid hebben het openluchtmuseum te bezoeken.”
Naar de agenda
Pand P
“We zijn een theater voor iedereen en grijpen graag elke kans aan om mensen te raken met cultuur en creativiteit. Cultuur-Inclusief geeft ons de kans op een open en eerlijke manier met een ander deel van onze samenleving in contact te komen.”
Naar de agenda
DAF Museum
“Achter de gevel van een voormalige bierbrouwerij wordt op 7.000 m2 tentoonstellingsruimte de historie van DAF en haar oprichters uitvoerig verteld. Ook bezoekers die onderdeel uitmaken van Cultuur-Inclusief zijn van harte welkom in het DAF Museum.”
Naar de website
STRP
Van 13 tot en met 16 april 2023 duikt STRP Festival dieper in het thema ‘The Art of Listening’. Hoe kunnen we de kunst van het luisteren herwaarderen en opeisen? Met deze vraag zoekt STRP de samenwerking op met kunstenaars, ontwerpers, denkers en makers om het thema Luisteren te vertalen naar originele, kritische en innovatieve werken of scenario’s voor de toekomst.Het festival vindt plaats in de binnenstad van Eindhoven. Kom je ook?
Naar de website
De Ontdekfabriek
“De Ontdekfabriek is dé plek voor alle gezinnen met kinderen van 4-12 jaar, die graag creatief bezig willen zijn. Er zijn filmavonturen voor jonge en iets oudere kinderen en diverse speeltoestellen en workshops. Alle activiteiten (bij mooi weer ook buiten) hebben een vrije inloop en worden waar nodig begeleid door de avonturenbegeleiders van De Ontdekfabriek. Maak het mee in De Ontdekfabriek!
Naar de website